İlayda Alişan / 1 : İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

İlayda Alişan / 1 : İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. Ilayda alisan is a turkish actress. İlayda alişan elele dergisi, nisan ayına oyuncu i̇layda alişan ile merhaba diyor! İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress.

Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. Ilayda alisan is a turkish actress. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. Liseyi behçet kemal çağlar lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite için çalışmaya başladı.

Bumz Idpi8navm
Bumz Idpi8navm from lookaside.instagram.com
Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan i̇layda alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kamera karşısına ilk kez bir çocuk sevdim isimli dizi ile geçen i̇layda alişan, eğitimlerine devam bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. İlayda alişan (showtv.com.tr, 09.04.2018), trt 1 şampiyon oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizibilgi.tv, haberport.com, dizioyuncu.com, 06.09.2019), i̇layda alişan. Eğitim ve öğrenimine i̇stanbul'da başladı. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor #turkishactress #turkishactors #turkishactresses #turkishcelebrity #turkishstars.

She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021).

Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız. Masumiyet dizisinin ela'sı i̇layda alişan ile kapak çekiminde buluştuk. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. 2011 yılında bir çocuk sevdim. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. 4,324 likes · 141 talking about this. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve. Alişan was born in 26 february 1996 in istanbul. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan. See more of i̇layda alişan on facebook.

Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. Bilgi üniversitesi moda tasarım bölümünde eğitimine devam etmektedir. 4,324 likes · 141 talking about this. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Kamera karşısına ilk kez bir çocuk sevdim isimli dizi ile geçen i̇layda alişan, eğitimlerine devam bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini.

Ilayda Alisan Startseite Facebook
Ilayda Alisan Startseite Facebook from lookaside.fbsbx.com
Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. See more of i̇layda alişan on facebook. View all ilayda alisan pictures. 4,324 likes · 141 talking about this. 26 şubat 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality.

♡ like or reblog if you save;

İlayda alişan 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021). Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Masumiyet dizisinin ela'sı i̇layda alişan ile kapak çekiminde buluştuk. İlayda alişan height, weight, age, net worth, career, dating, body statistics & facts. İlayda alişan ekranlarda ilk kez bir çocuk sevdim adlı diziyle tanınmıştır. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. Kimilerinin çukur dizisinden tanıdığı şimdilerde ise şampiyon adlı dizide neslihan karakterini canlandıran i̇layda alişan kimdir? Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız.

İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir. Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk sevdim tv series. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school.

Ilayda Alisan Izleyiciden Tam Not Aldi
Ilayda Alisan Izleyiciden Tam Not Aldi from www.dizidoktoru.com
Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan i̇layda alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. ♡ like or reblog if you save;

İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality.

İlayda alişan 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda alişan (born 26 february 1996) is a turkish actress. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Best known for her role at. Eğitim ve öğrenimine i̇stanbul'da başladı. View all ilayda alisan pictures. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. 26 şubat 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor #turkishactress #turkishactors #turkishactresses #turkishcelebrity #turkishstars.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama