Brann I Hemsedal / Brannmannskaper drev torsdag formiddag med etterslukking etter brannen i to leilighetsbygg i hemsedal.

Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det er i kommunene 180 bygninger som skal ha brannsyn årlig og dette klarer man å gjennomføre. Line sandvik / hallingdølen / ntb. 1 day ago · brann i hemsedal: 1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten.

Det er ikke meldt om personskader. Wxpeagpcsrwnlm
Wxpeagpcsrwnlm from gfx.nrk.no
Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet. 1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. Til tjeneste i ål, gol, hemsedal, nes og flå. 9 hours ago · entreprenør vurderer riving etter brann i hemsedal. Line sandvik / hallingdølen / ntb. 1 day ago · brann i hemsedal: 1 day ago · brann i hemsedal. Ring (+47) 96 62 54 25.

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet.

To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. 1 day ago · brann i hemsedal. Det er ikke meldt om personskader. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det er ikke meldt om personskader. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det er i kommunene 180 bygninger som skal ha brannsyn årlig og dette klarer man å gjennomføre. Torpomoen har overnattingskapasitet for inntil 170 personer i trivelige rom. Brannmannskaper drev torsdag formiddag med etterslukking etter brannen i to leilighetsbygg i hemsedal. 1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. Det var ansatte på jobb i bygget som er under oppføring, men alle disse ble evakuert. 1 day ago · brann i hemsedal: Omfattende skader etter storbrann det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.

To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Line sandvik / hallingdølen / ntb. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet. Til tjeneste i ål, gol, hemsedal, nes og flå. Brannmannskaper drev torsdag formiddag med etterslukking etter brannen i to leilighetsbygg i hemsedal.

1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. Wq7aw Imaq3qxm
Wq7aw Imaq3qxm from akamai.vgc.no
Mellom tre og fire år har blitt brukt på å legge alle tegninger og dokumenter inn på data og dette forenkler nå jobben mye. Nå vurderer entreprenøren riving og. Vi har totalt 53 rom, 29 av disse med eget bad. Det var ansatte på jobb i bygget som er under oppføring, men alle disse ble evakuert. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet. Ring (+47) 96 62 54 25.

1 day ago · brann i hemsedal:

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet. Line sandvik / hallingdølen / ntb. Det samme gjaldt de som befant seg i leilighetskomplekset brannen spredte seg til. 1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. 1 day ago · brann i hemsedal: 9 hours ago · entreprenør vurderer riving etter brann i hemsedal. Det er ikke meldt om personskader. Nødetatene har rykket ut til et alpinanlegg i hemsedal etter melding om brann i en bygning. Mellom tre og fire år har blitt brukt på å legge alle tegninger og dokumenter inn på data og dette forenkler nå jobben mye. 1 day ago · brann i hemsedal: 1 day ago · brann i hemsedal. Det er i kommunene 180 bygninger som skal ha brannsyn årlig og dette klarer man å gjennomføre. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring.

Nå vurderer entreprenøren riving og. 1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det samme gjaldt de som befant seg i leilighetskomplekset brannen spredte seg til. Til tjeneste i ål, gol, hemsedal, nes og flå.

Det er ikke meldt om personskader. Xva1 Ooyqaurtm
Xva1 Ooyqaurtm from g.api.no
Vi har totalt 53 rom, 29 av disse med eget bad. Det samme gjaldt de som befant seg i leilighetskomplekset brannen spredte seg til. Det var ansatte på jobb i bygget som er under oppføring, men alle disse ble evakuert. Det er i kommunene 180 bygninger som skal ha brannsyn årlig og dette klarer man å gjennomføre. 1 day ago · brann i hemsedal. 1 day ago · kraftig brann i leilighetsbygg i hemsedal. Mellom tre og fire år har blitt brukt på å legge alle tegninger og dokumenter inn på data og dette forenkler nå jobben mye. Nødetatene har rykket ut til et alpinanlegg i hemsedal etter melding om brann i en bygning.

Til tjeneste i ål, gol, hemsedal, nes og flå.

1 day ago · brannen startet i et bygg som er under oppføring og spredte seg deretter til et leilighetskompleks i nærheten. Line sandvik / hallingdølen / ntb. Nå vurderer entreprenøren riving og. Det er ikke meldt om personskader. Brannmannskaper drev torsdag formiddag med etterslukking etter brannen i to leilighetsbygg i hemsedal. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til dagbladet. Nødetatene har rykket ut til et alpinanlegg i hemsedal etter melding om brann i en bygning. 9 hours ago · entreprenør vurderer riving etter brann i hemsedal. Til tjeneste i ål, gol, hemsedal, nes og flå. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. 1 day ago · brann i hemsedal. Det var ansatte på jobb i bygget som er under oppføring, men alle disse ble evakuert. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk.

Brann I Hemsedal / Brannmannskaper drev torsdag formiddag med etterslukking etter brannen i to leilighetsbygg i hemsedal.. 1 day ago · kraftig brann i leilighetsbygg i hemsedal. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det samme gjaldt de som befant seg i leilighetskomplekset brannen spredte seg til. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama